Se och göra

Tjolöholms Gård

I gårdsbutiken finns fullt sortiment av färskt kalv och nötkött. Här finns mycket udda detaljer som du inte hittar över allt som oxkind, skirtsteak, njurtapp, oxsvans, shortribs, märgben, kalvlägg med ben och mycket mer.

Självklart finns även våra populära hamburgare i frysen. Dessutom gör Lillegårdens chark massor med korv, leverpastej, bacon och rökt kött till oss varje vecka.

Vi har också produkter från Djäknegårdens honung, Zigges kryddor must från Regner Garden och så har vi riktigt goda såser från Tullen 8:2 Restaurang och Bistro.

Vi månar om våra djur

Hos oss får de leva ett naturligt liv där vi varken använder hormoner eller genmodifierat foder. Uppfödningen är antibiotikafri till 99,8 %.

Vi använder inte heller soja. De grödor vi producerar på gården är fullt tillräckliga. Huvuddelen av fodret är gräs med klöver vilket kompletteras med åkerböna, raps och spannmål
Detta gör att vi kan erbjuda ett kött av högsta kvalitet som är både mört, gott och tryggt.

Om oss

Gården ligger på en halvö mitt i Kungsbackafjorden. Strandängarna som omger halvön varken gödslas eller sprutas och är naturreservat som våra djur betar på sommarhalvåret och skapar ett fantastiskt klimat för många häckande fåglar.

Här på gården så finns omkring 300 djur och vi som jobbar här gör allt för att dom skall må bra. Vi lägger stora mängder halm i boxarna varje dag för att djuren skall ligga skönt och hålla sig rena.

Vårt kött är välkänt för sin höga och jämna kvalitet, och för att nå dit varje vecka så vill det till att måna om djuren. När djuren får bra förutsättningar såsom frisk luft, torr liggplats, bra nyttig mat, möjlighet till naturligt beteende, samt har en snäll och omtänksam bonde och personal som bryr sig om sina djur hela året, så blir djuren friska och glada och mår bra.

Välkomna till oss
önskar Ingemar och Catarina med personal 

Kontaktinformation

Tjolöholmsv. 216
43974 FJÄRÅS
Telefon: 0737-075767

E-post: butik@tjoloholmsgard.se
Hemsida: https://tjoloholmsgard.se/

Hitta hit

Öppettider

Se hemsidan.

Res med kollektivtrafiken