Se och göra

Kungsbacka badhus

Välkommen till Kungsbackas badhus – en badupplevelse för alla åldrar! Här finns äventyrsbad med vattenrutschkanor och lek för hela familjen, 50-meters bassäng, multibassänger med höj- och sänkbar botten och en härlig relaxavdelning. 

Badhuset ligger i Söderstaden, och huserar även både café och ett gym. Jämte anläggningen hittar du Idrottsparken – en lekplats väl värd ett besök med skejtpark, utegym, klätterställningar, hinderbana och rutschkanor.  

Granne med badhuset hittar du även Kungsbackas ishall, öppettider för allmänheten att åka skridskor hittar ni här! Lek i familjebadet, träna i multibassängen, njut i bubbelpoolen eller simma i någon av fartbanorna.

Relaxavdelning

Unna dig lite avkoppling i den härliga SPA-miljön och bli skön i både kropp och själ. När du bytt om och duschat stiger du in i det tropiska rummet. Härifrån orienterar du dig till hela vårt bastulandskap, den nordiska loungen och vår terrass med bubbelpool och ett härligt soldäck. Vid bemanning finner du bastuvärden troligast vid den långa disken.

Servering

Du kan njuta av något gott att dricka och beställa något att äta från relaxmenyn. Serveringen är öppen vissa tider och övrig tid går det bra att handla förfriskningar och tilltugg i caféet en trappa ner.

Kontaktinformation

Kungsbacka Sportcenter 2 A
434 50 Kungsbacka
Telefon: 010-4509060

E-post: kungsbackabadhus@medley.se
Hemsida: https://www.medley.se/vara-...

Hitta hit

Res med kollektivtrafiken