Se och göra

Kitekalles vattensportcenter i Rågelund

Hos oss kan du utöver att lära dig kitesurfa också hyra SUP, ta en glass eller pizza i vårat mysiga café!
Vi erbjuder även kurser i wingfoil, skimboard och vågsurf.

Caféet har öppet hela Juli från 11 - 17 med undantag vid dåligt väder.

Vi erbjuder kitekurser vid vattensportcentret i Rågelund som har perfekta förhållanden för kitesurfingkurser. Faktum är att det är en av västkustens absolut bästa spot för kitekurser. Kitekalle startades tack vare passionen för kitesurfing och den passionen är ännu starkare idag. Våra instruktörer brinner för kitesurf och kommer garanterat att skicka den passionen vidare till dig. Känslan av kraft och frihet när du susar fram över vågorna är beroendeframkallande och du kommer undra varför du inte börjat med kitesurfing tidigare. 

Samtliga instruktörer är certifierade enligt IKO, så du kan vara säker på att få en trygg och kvalitativ kitesurfingkurs när du bokar hos oss. Med marknadsledande utrustning från North Kiteboarding garanterar vi en riktigt bra upplevelse, oavsett tidigare erfarenhet.

SUP i Kungsbacka

Vi erbjuder flera olika upplevelser på SUP. Du kan till exempel paddla något av våra SUP-äventyr i Löftaån eller Kungsbackaån. Eller varför inte hyra en SUP-bräda vid vårt vattensportcenter i Rågelund för att ge dig ut på egen hand?

Vågsurfing

Vi håller vi grundkurser i vågsurfing hela sommaren, varje dag med rätt vindförhållanen innebär ny kursstart. Vår vågsurfingkurs är perfekt för såväl nybörjare som den som önskar putsa på sina kunskaper. Vi hyr också ut grymma vågsurfbrädor per timme

Wingfoil

Wing, wingsurf eller wingfoil… Kärt barn har många namn. Som en av de nyaste och snabbast växande vattensporterna i världen har wing något unikt att erbjuda utövaren.

Skimboard

Skimboard är en superkul vattensport som passar alla! Vi erbjuder både uthyrning av skimboard och grundkurs i skimboard vid vårt vattensportcenter i Rågelund. Det är en plats som med sitt platta och långgrunda vatten är perfekt för skimboard. Några timmar på en skimboard en fin sommardag är garanterat en bra dag.

Kajak

Vi erbjuder uthyrning av havskajaker samt grundkurser i kajakpaddling. Att glida fram nära vattnet i en kajak är en fantastisk upplevelse, ensam med naturen eller tillsammans med andra. Har du aldrig paddlat förut är vår grundkurs en bra start, vill du paddla ut på egen hand har vi ett antal havskajaker att hyra ut.

Kontaktinformation

Varbergsvägen 2090
Frillesås
Kontaktperson: Charles Kallin
Telefon: 031-240008

E-post: goteborg@kitekalle.se
Hemsida: https://kitekalle.se/

Hitta hit

Öppettider

Vårat Café i Rågelund har öppet varje dag under sommaren mellan 11-18 med undantag för dagar med dåligt väder.

Res med kollektivtrafiken

Bussen stannar enbart 200m från vattensport centret i Rågelund

Fakta

 

 

Faciliteter

 • Lunch
 • Terrass / Balkong
 • Café
 • Husdjur välkomna
 • Kanotuthyrning
 • WC/Toalett
 • Onlinebokning
 • Badstrand
 • Parkering
 • Badplats
 • Tillgänglig toalett
 • Hållplats