Se och göra

Kungsbacka Ultralätt Flygklubb

Kungsbacka Ultralätt Flygklubb är en ideell förening som bedriver sin flygverksamhet på och kring sin egen flygplats belägen i Fjärås, strax söder om Kungsbacka. 

Vi har ett antal privatägda flygplan och för våra medlemmar finns också två klubbflygplan som används för skolning eller för uthyrning om man inte har eget flygplan.

Har du sett flygplan i luften och är nyfiken på att veta mer vad det innebär?Ett flygcertifikat är faktiskt varken överdrivet dyrt eller svårt att skaffa.

Vi tar gärna med dig på en introduktionsflygning där du får möjligheten att prova på att flyga ett ultralätt flygplan tillsammans med en av våra erfarna piloter.

Det är ett första bra pass för att få känna på flygning med ett ultralätt flygplan både för dig som vill se omgivningen från ovan eller om du är nyfiken på att utforska möjligheten att själv ta ett flygcertifikat.

Vill du sedan gå vidare och prova på att "spaka själv" så bokar du in en lektion med instruktör där du får en mer ingående genomgång av flygplanet, teknik, etc.

Tiderna är bara ungefärliga och beror på tillgång på flygplan och piloter - vi hör av oss och bekräftar tid samt meddelar om vädret tillåter flygning.

Boka på https://fb.com/book/kulflyg/

Kontaktinformation

Måbovägen
43962 Fjärås
Telefon: 070-5557877

E-post: ricwan@wcom.se
Hemsida: http://www.kulflyg.se

Hitta hit