Evenemang

The Langan Band + A.M.

Boka

The Langan Band
I över 15 år har de tre medlemmarna från Skotska The Langan band spelat ihop och har turnerat i både USA och Australien. Musiken bottnar både i den keltiska traditionen men också i den nutida folkrocken som gjordes populär av bl.a. Mumford & Sons. Musiken är energiskt, känslofylld och medryckande med vacker stämsång.
Bandet har bland annat vunnit det prestigefyllda priset Danny Kyle Award på Glasgow Celtic Connections Festival och har fått fina recensioner världen över.
Bandet består av:
John Langan – Fotslagverk, gitarr och sång
Alastair Caplin – Fiol, sång
Dave Tunstall – Kontrabas, sång

A.M.
Anna Melander och Mia Moilanen från Blekinge har på kort tid etablerat sig med sin musik i genren folkpop, folkrock, indie. Vinnare två år i rad av P4 Nästa Blekinge. Fjärdeplats i den stora riks-finalen. Med influenser från First Aid Kit och Mumford and Sons, med sammansvetsade röster och en härlig energi är detta helt klart en likeable duo och en oerhört proffsig liveakt.
Under sina konserter varvar de sitt egenskrivna material tillsammans med kända pop- och rocklåtar i A.M.-versioner: jordnära toner av gitarr och en unik samstämmighet som bjuder in till en härlig blandning av både melankoli och eufori.

Längd: ca 2 timmar och 10 minuter inklusive paus

Servering finns.

Arrangör: Kungsbacka Teater
Samarrangör: Musik Hallandia

Tänk på att du innan föreställningen kan förboka det du vill äta och dricka i pausen. Det du har beställt står sedan framdukat till dig och du slipper stå i kö. Mer tid till att njuta och umgås, med andra ord.

Biljettkassan och serveringen öppnar 1 timme innan föreställningen.

Handikapp och Ledsagarplats bokas på: 0300-834595

16okt 19:00 Kungsbacka Teater

Kontaktinformation

Gymnasiegatan 42

Telefon: 0300-834595

E-post: kungsbackateater@kungsbacka.se

Hitta hit

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud