Evenemang

Men, Pappa! - Med Tomas von Brömssen och Evelyn Jons

Tomas von Brömssen. Vad finns kvar att säga? Den här nyblivna 80-åringen tröttnar aldrig på att möta sin publik och här samlar han ihop sig till en riktig festkväll! En helafton full av musik och skratt, varvat med tankar från ett liv i ständig förändring.

Med sig på scen har han sin nya parhäst, sångerskan Evelyn Jons. Eller vänta…är hon hans dotter…? Men varför har vi aldrig fått träffa henne tidigare…? Oj, det verkar som de har en del att reda ut… Och inte tänker han väl sjunga musikal…? Men Pappa!

Missa inte en av vår mest älskade skådespelare i den här roliga och varma musikföreställningen! Välkommen på födelsedagskalas!

Medverkande:

Tomas von Brömssen 

Evelyn Jons 

Musiker:

Gitarr - Per Hovensjö

Piano - Rickard Åström

Bas - Fredrik Bergman

Trummor - Per Boqvist

Längd: 

ca 2 timmar inklusive paus

Arrangör:

Stjärnkvällar

Tomas von Brömssen 

Tomas von Brömssen är en av våra mest älskade skådespelare. Ordet folkkär räcker nästan inte till. Han fick sitt stora genombrott som skrothandlaresonen Herbert i tv-serien Albert&Herbert 1976, och sedan dess har han ständigt varit aktuell. Han har gjort teater, revy, film och tv. 1995 fick han en guldbagge och samma år utsågs han till årets Göteborgare. Tomas spelar klarinett och kärleken till musik har gått som en röd tråd genom han skådespelarkarriär. 

Evelyn Jons

Evelyn Jons är en mångfacetterad artist från Göteborg som har hela Skandinavien som sitt arbetsfält. Från början är hon musikalartist. Idag sjunger hon med stora orkestrar i konserthus, spelar föreställningar hon skapat själv, gigar med egna musiker och skapar egen musik. Hon är även känd för sina färgstarka och underhållande mellansnack, ”lite gött tjöt” som nån sa. 

07maj 19:30 Kungsbacka Teater

Kontaktinformation


434 50 Kungsbacka
Telefon: 0300-834595

E-post: kungsbackateater@kungsbacka.se

Hitta hit

Mer från Kungsbacka Teater

Utbud